Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
madprogrammer
Kayıt: Jun 10, 2004 Mesajlar: 290 Nereden: İstanbul // Üsküdar
|
Tarih: Wed Oct 13, 2004 5:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
carmack abi yine klasını konuşturmuş. adamın işi ekran kartı çiğneip tüketmek bu volumetric shadow'da bile iyi bir sistem (tabii ki çünkü bambaşka iki şey ) maksat laf olsun diye söyledim bence hoş bir sistem devam et carmack! bu arada neden aramızdan bir john carmack sorusunun cevabı şöyle açıklanır: biz çok ama çok çalışmalıyız ama sadece bu da değil aynı zamanda yardımlaşmayı ve yeni şeylere aıklığı'da bilmeliyiz başarılar!!! |
|
Başa dön |
|
|
xmxdas
|
Tarih: Thu Oct 14, 2004 1:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar benim anladigim ve duydugum kadariyle oyun prerendered olacakmis.
yani sanirim resimdeki plan prerendered ve bu nedenle 2d gozukuyor.Emin degilim ama eger boyleyse multiplayer prerendered bir RPG nasiıl olur gorecez sanirim.Umarım turkiye
de begenilir ve ilgi gorur.
Daha ayrıntıları bilmiyoruz ama sanırım bu oyun yurt dısından cok turkiye pazarını hedefliyor.bence bu da iyi bir gelisme. |
|
Başa dön |
|
|
WhiteTiger
|
Tarih: Thu Oct 14, 2004 1:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
prerendered mi olacakmis?
Ekipte programci olmama ragmen benim bile haberim yok |
|
Başa dön |
|
|
malihsen
|
Tarih: Thu Oct 14, 2004 1:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
nasıl yani????????????* |
|
Başa dön |
|
|
3ddreams
|
Tarih: Thu Oct 14, 2004 2:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bende tahmin hakkımı kullanmak istiyorum. WhiteTigerin seçtiği avatara bakarak onun Engin Cilasun olduğunu düşünüyorum. Tahmin doğru mu ? |
|
Başa dön |
|
|
DoganBir
|
|
Başa dön |
|
|
Jazz
|
Tarih: Thu Oct 14, 2004 3:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
ilk ön inceleme diyor ama sadece yeni ekran görüntüleri var yada ben bulamadım incelemeyi.. |
|
Başa dön |
|
|
cjungie
|
|
Başa dön |
|
|
WhiteTiger
|
Tarih: Fri Oct 15, 2004 10:37 am Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: |
Eminönü Kapalıçarşı'dan, Üsküdar'a kadar tüm İstanbul nerede ise eksiksiz olarak programlanmış.
|
Mekanlar nasil programlanir? Modellenmis dese gene yanlis
Sadece Eminonu modellendi. Oyun ciktiginda da sadece orasi olacak.
Ayrica Mevlut Dinc 1993 ten beri oyun yazmiyor. Baskalarinin yazdiklari oyunlari piyasaya suruyor. Ama nedense hicbir yerde onlarin adi gecmiyor. Butun hepsini kendi yapmis gibi gosteriyor. |
|
Başa dön |
|
|
mentat
|
Tarih: Fri Oct 15, 2004 11:04 am Mesaj konusu: |
|
|
WT dikkat et isinden olacaksin..
bu arada, ciddi ciddi, dedigini hepimiz (cogumuz ya da) bildigi icin MevDinc vakasina temkinli/alayci yaklasiyoruz. Aslinda, benim merak ettigim, Mevlut Dinc, ben oyun falan yapmiyorum, Publisher'liga soyunuyorum dese, Tr'de ve yurtdisinda risk sermayedarlarini ikna etmeye calissa ve Tr'de yeni ve genc ve umit vadeden girisimcilere kaynak saglayacagim dese nasil olur? En azindan sahis hepimizden daha cok taniniyor. Kulaga cok guzel bir Publisher modeli olarak geliyor.. Dun gamasutra'da okudugum publisherlarla ilgili yazidan etkilendim belki de.. |
|
Başa dön |
|
|
gambler
|
Tarih: Fri Oct 15, 2004 11:08 am Mesaj konusu: |
|
|
Ya ben whitetiger ı anlayamıyorum yukarda topic açıp mevlüt dinç i övüyor, onun ekibibinde programcıyım diyor. Sonrada bunları yazıyor.
WhiteTiger demiş ki: |
Ayrica Mevlut Dinc 1993 ten beri oyun yazmiyor. Baskalarinin yazdiklari oyunlari piyasaya suruyor. Ama nedense hicbir yerde onlarin adi gecmiyor. Butun hepsini kendi yapmis gibi gosteriyor.
|
Bu nasıl bir grup forumlarda patronunu (konuya vakıf olmayanların sahtekar olarak düşünmesine yetecek kadar!) eleştiriyor .
Bu gruptan nasıl oyun çıkar. ???????????
Yada ben herşeyi yanlış anlıyorum. |
|
Başa dön |
|
|
WhiteTiger
|
Tarih: Fri Oct 15, 2004 11:27 am Mesaj konusu: |
|
|
Bunu kendi de biliyor. Elestiri degil. Adamin isi bu |
|
Başa dön |
|
|
gambler
|
Tarih: Fri Oct 15, 2004 12:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
böyle bir insanla neden ortak iş yapıyorsunuz. Yarın sizin yazdığınız kodlarla ben yaptım diye ortaya çıkarsa ne olacak .
ikinci bir ihtimal sizin bu grupla bir alakanız yok sadece forumlara kafa karıştırmak için mesaj atıyorsunuz.. |
|
Başa dön |
|
|
cjungie
|
Tarih: Fri Oct 15, 2004 1:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
hemde ~750YTL maaşla... |
|
Başa dön |
|
|
3ddreams
|
Tarih: Fri Oct 15, 2004 2:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
gambler demiş ki: |
böyle bir insanla neden ortak iş yapıyorsunuz. Yarın sizin yazdığınız kodlarla ben yaptım diye ortaya çıkarsa ne olacak .
|
Bence bu sözleri dediği ile kalır. Söylenen bu sözler sonrasında çekirdek programcıların işten ayrılması ile ortada sap gibi kalır. Daha sonra o kodları ne yapacak kendisi mi oturup devam ededecek.
Adam prodüktör ama nedense baş rolde hep o var. Hiç ekip hakkında konuştuğunu duymadım. Medyaya da bütün bu şeyleri tek başına yapmış gibi bir imaj yansıyor. Ben buna karşıyım sadece. Bu işi ekip olarak yaptık desin. Hep birlikte canla başla çalışıyoruz desin. |
|
Başa dön |
|
|
|