Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Sith
|
Tarih: Tue Oct 12, 2004 3:31 pm Mesaj konusu: SpellCasters - İzometrik motor videosu... |
|
|
Dün gece basitce bir capture almıştım north castleda yürürken Oyunun yeni izometrik motorunu tanıtmak, öneriler ve eleştiriler almak için buraya koymayı uygun gördüm,
www.nuino.com/tlm/northcastle.rar
yorumları bekliyorum |
|
Başa dön |
|
|
burak575
|
Tarih: Tue Oct 12, 2004 6:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
du bakiim okadar kastık bakalım nasıl olmuş |
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
Tarih: Tue Oct 12, 2004 7:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel olmuş.. ben çok beğendim.. |
|
Başa dön |
|
|
WhiteTiger
|
Tarih: Tue Oct 12, 2004 7:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Guzel olmus elinize saglik. Karakter biraz daha arkaplanla uyumlu olsa daha guzel olur. |
|
Başa dön |
|
|
Redeemer
|
Tarih: Tue Oct 12, 2004 7:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Güzel olmuş beyler elinize sağlık.
Ben tam olarak bir şeyi algılayamadım, motor 3 boyutlu mu yoksa yer yüzü arka plan resmi olarak mı duruyor? 3 boyutlu ise güzel de arka plan resim ise daha detaylı olabilir.
Grafikler güzel bir atmosfer yaratmış, single playerı olsa da oynasak dedirtiyor yani |
|
Başa dön |
|
|
Sith
|
Tarih: Tue Oct 12, 2004 7:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
WhiteTiger demiş ki: |
Guzel olmus elinize saglik. Karakter biraz daha arkaplanla uyumlu olsa daha guzel olur. |
aslinda tam istedigimiz gibi uydu, sadece farkli bir teknik oldugundan goze carpiyor olabilir...
Trailerini (kesin fan yapimi birsey, guzel olmamis trailer..) bu linkten;
http://www.pathedistribution.com/videos/wonderful%20day/wonderful%20day.wmv
izleyebileceginiz Wonderfull Days denen 3d uzerine 2d el cizimi karakterlerle hazirlanmis superotesi animasyondan esinlendik grafik konusunda... |
|
Başa dön |
|
|
Sith
|
Tarih: Tue Oct 12, 2004 7:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Redeemer demiş ki: |
Güzel olmuş beyler elinize sağlık.
Ben tam olarak bir şeyi algılayamadım, motor 3 boyutlu mu yoksa yer yüzü arka plan resmi olarak mı duruyor? 3 boyutlu ise güzel de arka plan resim ise daha detaylı olabilir.
Grafikler güzel bir atmosfer yaratmış, single playerı olsa da oynasak dedirtiyor yani |
grafikler prerendered. yani kisa bir surede anca bu kadar oldu, bence gayette guzel oldu... daha sonra tekrar gozden gecirilebilirler, yani zaten tamamlanmadi... daha dukkan tabelalari var, dukkanlarin icindeki itemlar falan var... |
|
Başa dön |
|
|
madprogrammer
Kayıt: Jun 10, 2004 Mesajlar: 290 Nereden: İstanbul // Üsküdar
|
Tarih: Tue Oct 12, 2004 9:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
eh haklısın sende uğraş babam uğraş neyse ben şeyi soracam pre-rendered demiştin peki hangi programı kullanıyorsunuz. klasik 3dsmax-grafiker ilişkisi mi yoksa paint-programcı ilişkisi mi yoksa başka birşey mi başarılar |
|
Başa dön |
|
|
Sith
|
Tarih: Tue Oct 12, 2004 9:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ortam grafiklerini Burak575 3dmax ile hazirlamakta.
Karakterler ise ilk 3dmaxde yuzeysel olarak modellenip animasyonlari hazirlaniyor, sonra ben onlari vektorel olarak yeniden ciziyorum |
|
Başa dön |
|
|
madprogrammer
Kayıt: Jun 10, 2004 Mesajlar: 290 Nereden: İstanbul // Üsküdar
|
Tarih: Tue Oct 12, 2004 10:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
cevap için sağol bu arada videoyu izler izlemez karakterin neden göze battığını anladım. çünkü karakter cel-shading yani 1d texturela kaplanmış bildiğimiz üzere nehe'de bir kod var bunla ilgili ancak oradan o modelin formatını kestirmek mümkün değil bu kodu mümkünse paylaşsanız bir de makinanızda ciddi bir fps sorunu var bence ping gayet iyi ancak fps'ye aynı şeyi söyleyemeyeceğim bence motora bir çekidüzen verin pre-rendered 'da bu kadar kasıyorsa bir makina Allah sonumuzu hayır etsin |
|
Başa dön |
|
|
Sith
|
Tarih: Tue Oct 12, 2004 11:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
kasis makinadan degilki? video capture yaparken fps dustu tabikide epey.. yoksa download etmeniz mumkun olmazdi
bide karakter icin kodlari istemissin, yanliz belki sasiracaksin ama oyun macromedia flash ile hazirlanmakta, mumkun olabilen her ortamdan oyuna baglanilabilmesi amacimiz yuzunden... yani o karakter direk flashde symbol olarak cizilmis birsey, ortam grafiklerinden farkli olarak |
|
Başa dön |
|
|
szE8
|
Tarih: Wed Oct 13, 2004 1:45 am Mesaj konusu: |
|
|
oyun super abi. soylenecek fazla soz yok. grafiklerde cok iyi. iyi ekip iyi is. |
|
Başa dön |
|
|
Sith
|
Tarih: Wed Oct 13, 2004 10:17 am Mesaj konusu: |
|
|
saol.
oyun hakkinda daha onceden bilgisi bulunmayanlar icin hatirlatayim;
Oyun bir Mmorpg. Su anda eski 2d motorlu versiyonu ile open-betaya diger oyuncular ile www.thelastmage.com dan katilabiliniyor (serverda su anda problem var bu haftaici duzelecek...) yani oyun zaten hazir oldugu icin, sadece izometrik motorun tamamlanmasi ve dunyanin ona gore tekrar duzenlenmesi gerekiyor, bu yuzden 1 ay icinde beta versiyonu tamamlanip, su anki open-betaya bununla devam edilmesi planlaniyor..
Yani demek istedigim; oynamak icin cok beklemeyeceksiniz |
|
Başa dön |
|
|
stroma
|
Tarih: Wed Oct 13, 2004 12:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel olmuş elinize sağlık, (-afiyet olsun ) başarılar... |
|
Başa dön |
|
|
tetanoise
|
Tarih: Wed Oct 13, 2004 1:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bende dün gece bakabildim...
oldukça güzel görünüyor...
tek gözüme batan karakterin binalara girdiği sırada oyunda birkaç saniyelik bir yavaşlama olmasıydı...
sanıyorum bu da oda içlerinin ayrıca renderlanıp o sırada üstüste bindsiriliyor olmasından kaynaklanıyor (yanılıyor da olabilirim tabii).
Animasyon tarzı ve genel renk tonlaması hiç fena değil. yani eski gördüğümüz grafiklere göre şuanki grafikler arasında büyük kalite farkı var...
tebrik ediyorum, çalıştığınız belli oluyor
ama daha Wonderfull Days'a 40M fırın ekmek lazım
başarılar, ellerinize sağlık |
|
Başa dön |
|
|
|