Yazar |
internet kullanımı |
akyalcingames
Üyelik tarihi 15-02-2004
OFF-Line
| Yollanan 23-04-2004 at 10:04  
Türkiye internet kullanımında 20 küsürüncü sıraya gerilemiş duyan olmuştur herhalde...
Fiyatların yüksek olmasından ve teknolojinin yeterli kullanılamamasından kaynaklanıyo diyolar.
ki doğrudurda bizim buraya kablonet gelmedi hat çekmediler...
bide şu olsa gerek beni baz aldılarsa ingilizce ve Almanca olarak sadece küfür vs.. biliyorum pek aile içinde konuşulan bir yabancı dilim yok o yüzden ing veya alm cümle kurmamaya dikkat ediyorum geçen bir arkadaş yaptığım demoya pathfinding güzel olmuş deyince dağıldım zaten dedim la o söylediğini ben mi yaptım diye içimden herneyse
o yüzden pek ing. sitelere giremiyorum girsemde öle resimlere bakıyom zaten bu yüzden OPENGL komutlarını öğrenecem diye canım çıktı.
neyse yine uzatmayalım Türkiye olarak yine bi başarı elde etmişiz hayırlı uğurlu olsun
|
|
|
Düzenle
Gönder
|
Notre_Dame
Üyelik tarihi 17-06-2003
OFF-Line
| Yollanan 24-04-2004 at 19:22  
Ben bikaç bişey okumak için girdiim internetin saatine 1milyon küsür veriyosam ve bu int de habire takılıp kopup duruyosa ve bu ülkede kişibaşına milli gelirimiz 2000$ gibi bişeyse.. çok normal yani hatta 20. olmak fena diil yine bu koşullarda..
|
|
|
Yolla
Düzenle
Gönder
|
akyalcingames
Üyelik tarihi 15-02-2004
OFF-Line
| Yollanan 25-04-2004 at 09:42  
20 ci de değiliz bu arada yanlış hatırlamıyorsam 25 yada 26 cı sıradayız ülke olarak başarılara imza atmaya başladık yine hayırlısı
|
|
|
Düzenle
Gönder
|